HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΧΟΥΡΙ: Οι Εκδηλώσεις στο Δημοτικό διαμέρισμα Λεχουρίου–Κερασιάς (ΦΩΤΟ)

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το δεκαπενταύγουστο  στο Δημοτικό διαμέρισμα Λεχουρίου–Κερασιάς του Δήμου Καλαβρύτων Ο Σύλλογος των εν Π...

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το δεκαπενταύγουστο  στο Δημοτικό διαμέρισμα Λεχουρίου–Κερασιάς του Δήμου Καλαβρύτων
Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Λεχουριτών και Κερασοβινών για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε εκδηλώσεις στο δημοτικό διαμέρισμα Λεχουρίου Καλαβρύτων από Δευτέρα 15 έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες αφού ήθελε να γνωρίσει στους νεότερους και να θυμίσει στους παλαιότερους παραδοσιακούς τρόπους ψυχαγωγίας όπως το τάβλι και τη δηλωτή.
  • Στο τουρνουά παιχνιδιού τράπουλας (δηλωτής) και τάβλι που διεξήχθη στις 16 και 17 Αυγούστου νικητές ανεδείχθησαν ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος (Μπολιάρης) στην δηλωτή και ο Ανδρέας Πορετσάνος στο τάβλι.
  • Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου έγινε αρτοκλασία στο ξωκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους γλυκίσματα και ποτά στον προαύλιο χώρο.
Παράλληλα 12-14 Αυγούστου με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ στις Σειρές του Δήμου Καλαβρύτων το 18ο τουρνουά Μπάσκετ της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας-Δήμου Καλαβρύτων με νικήτρια πρωταθλήματος την ομάδα ανδρών του Λεχουρίου με προπονητή τον Ανδρέα Θεοχάρη ενώ συμμετείχε και η ομάδα εφήβων του Λεχουρίου με προπονητή τον Κώστα Θεοχάρη.
Οι αθλητές που έπαιξαν με την ομάδα ανδρών ήταν: Νίκος Αγάλος, Βασίλης Βλάχος, Νίκος Γιάνναρος, Ανδρέας Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Θεοχάρης, Γιάννης Μπιλιάνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπαχριστοδούλου, Νίκος Πετούσης, Κωνσταντίνος Σκαρπέλος, Θεόδωρος Στούμπανος, Κωνσταντίνος Στούμπανος και Κωνσταντίνος Τσεκλένης.    
Οι αθλητές που έπαιξαν με την ομάδα εφήβων ήταν: Νίκος Γιάνναρος, Θεόδωρος Θεοχάρης, Γεώργιος Κακούσης, Βασίλης Κούρτης, Δημήτρης και Παναγιώτης Κυριαζής, Άρης και Χρήστος Τέλος η ομάδα ποδοσφαίρου του Λεχουρίου συμμετείχε στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στις Σειρές Καλαβρύτων με τους Νίκο Αγάλο, Τάσο Καμακάρη, Βασίλη Κούρτη, Παναγιώτη και Δημήτρη Κυριαζή, Ιωάννη Μιχαλόπουλο, Κωνσταντίνο Ντίνο, Άρη Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαχριστοδούλου και Γιάννη Florian και με προπονητές τους Βασίλη Βλάχο και Νίκο Γιάνναρο.
Ο Σύλλογος Λεχουριτών & Κερασοβινών «τα Εισόδια της Θεοτόκου» ήταν υποστηρικτής του τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.