HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φυτεία με πενήντα ένα δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή τοποθεσία, στην Ωλένη Ηλείας

Εντοπίστηκαν, σήμερα (5-08-2016) το πρωί, στη θέση Ροκανά, στην Κλινδιά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ...

Εντοπίστηκαν, σήμερα (5-08-2016) το πρωί, στη θέση Ροκανά, στην Κλινδιά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πενήντα ένα δενδρύλλια κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που προέκυψαν από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εντοπίστηκαν σε ορεινή, δασική περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πενήντα ένα δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως τρία μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η το προανακριτικό έργο ενεργείτε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.