Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΡΝΕΣΙ: Ευχαριστήριο προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε.Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά

Ε υχαριστήριο προς Αντιδήμαρχο της Δ.Ε.Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά, απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο  του πολιτιστικού συλλόγου των Άν...

Ευχαριστήριο προς Αντιδήμαρχο της Δ.Ε.Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά, απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο  του πολιτιστικού συλλόγου των Άνω Κλειτοριωτών (Καρνεσιωτών), για την σημαντική συμβολή του στην διευθέτηση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στο χωριό.
Η επιστολή έχει ως εξής: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου των Άνω Κλειτοριωτών (Καρνεσιωτών),θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Κλειτορίας κ.Καρρά Βασίλη για τη σημαντική συμβολή του στην διευθέτηση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στο χωριό μας.
Είναι πολλές οι φορές που αιτηθήκαμε τη βοήθειά του κυρίως σε εργασίες που αφορούσαν την αποπεράτωση του σχολείου στ'Αλώνια και έχρηζαν τη χρήση βαρέων χωματουργικών μηχανημάτων και φορτηγών και εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα. Επειδή το κόστος τέτοιων μηχανημάτων είναι ιδιαίτερα υψηλό ο σύλλογος με τα πενιχρά οικονομικά του δεν θα ήταν σε θέση να συνεχίσει τις όποιες εργασίες.Άρα η συμβολή του Αντιδημάρχου υπήρξε κάτι περισσότερο από καθοριστική.Δεν είναι λίγες οι φορές που με δική του πρωτοβουλία και με δική του προτροπή δρομολογούνται και άλλα έργα που αφορούν γενικότερα το χωριό.Εδώ πρέπει να επισημανθεί πως η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή και πως δίνει το παρών στις εκδηλώσεις μας.Αισθανόμαστε πως ο κ. Αντιδήμαρχος είναι συνοδοιπόρος στον καθημερινό αγώνα μας για την ανάδειξη,αναβάθμιση και τον καλλωπισμό του χωριού μας και είναι σημαντικό για μας να γνωρίζει και ο ίδιος την συμπάθεια και τηn εκτίμηση μας προς το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.