HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής στα Καλάβρυτα υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Το κ...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής στα Καλάβρυτα υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), ασκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας να δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το ζήλο που επιδεικνύουν οι παίχτες.
Τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα πάντως, σε αγωνιστικό επίπεδο, αναμένεται να βγουν μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα που έχει προγραμματίσει να δώσει η Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι πάντως, μέγιστη προτεραιότητα για τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Κατσουράνη είναι η λειτουργία της ομάδας σε επαγγελματικά πλαίσια και για το λόγο αυτό ήδη από την Παναχαϊκή Συμμαχία οργανώνονται σωστά όλες οι υποδομές που έχουν να κάνουν με τους χώρους του γηπέδου, όργανα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, χώροι φιλοξενίας κ.λ.π.
Για τους παίκτες της Κ-20
Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ20, εκπαιδευόμενοι και μη, οι οποίοι με βάση το καταστατικό της Ε.Π.Ο. ανήκουν στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Παναχαϊκής (κα. Βάσια) από Δευτέρα 22 Αυγούστου και πρωινές ώρες από 9π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 2610 433231 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για την διευθέτηση της υποσχετικής τους μεταγραφής.
Διευκρινίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές που θα δοθούν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες θα παρακολουθούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από το τμήμα σκάουτινγκ που ιδρύει για το λόγο αυτό η Παναχαϊκή Συμμαχία.
Ευχαριστήριο στον Ανδρέα Μαζαράκη
Η Παναχαϊκή Συμμαχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» κ. Ανδρέα Μαζαράκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που ανιδιοτελώς προσέφερε κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.