HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ: Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας παρουσία Ριζούλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ:  ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ:  ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» πραγματοποίησε με επιτυχία μια ακόμη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, αυτή τη φορά στην Χαλανδρίτσα στις 8.8.2016. 
Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική Οργάνωση Μελών Χαλανδρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ενώ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της και έδωσε το παρόν ένα σημαντικό τμήμα της τοπικής κοινωνίας. 
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης ο οποίος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο στη συνέχεια ανέπτυξε εκτενώς τις άμεσες προτεραιότητες της αριστερής διακυβέρνησης τόσο στο πεδίο της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας όσο και της θεσμοθέτησης μέτρων για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι πολίτες που συμμετείχαν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους ζητήματα και έθεσαν αρκετά ερωτήματα ενώ ακολούθησε και διάλογος με τον Βουλευτή.
Ουσιαστική ήταν και η παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου Ερυμάνθου και Αντιπροέδρου του ΕΟΠΠΥ Τάκη Γεωργακόπουλου τόσο σε θέματα σχετικά με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όσο και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως η λειτουργία των μονάδων υγείας της περιοχής, η διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, η άρδευση των καλλιεργειών από το φράγμα του Ντασκά κ.α.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με αφορμή το επικείμενο συνέδριο του κόμματος θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με παρόμοιες ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις με σκοπό να διατηρήσει έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.