HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεροβασίλη: Όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια, μέσα σε 90 ημέρες θα κλεισουν

M ία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα ρίξει &...

Mία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα ρίξει "μαύρο" σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια, ύστερα από 90 ημέρες το αργότερο.
Μιλώντας στον Real FM, η κυβερνητική εκπρόσωπος ερωτηθείσα για το πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια, απάντησε ότι "προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει".
Όσον αφορά στα θεματικά κανάλια, τόνισε πως "στη συζήτηση (για τα θεματικά κανάλια) εγώ δεν είπα ότι θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν. Δεν σας έχω απαντήσει καν σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακριβώς δεν έχει ανοίξει τέτοια συζήτηση…".
"Δεν ισχύει η δήλωση του Νίκου Παππά ότι θα προκηρυχθούν και θεματικές άδειες;", ερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, και απάντησε πως "ακριβώς δεν είπε αυτό. Είπε ότι αργότερα θα δούμε. Εάν θα υπάρχουν θεματικές άδειες θα το συζητήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.