HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρίο 2016: Αυλαία στη γιορτή του αθλητισμού

Η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο Ντε Τζανέριο ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τους διοργανωτές να δη...


Η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο Ντε Τζανέριο ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τους διοργανωτές να δηλώνουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.
Η τελετή όπως πάντα είχε μεγάλο ιστορικό στοιχείο, με τους Βραζιλιάνους να διηγούνται την ιστορία τους από την αρχή του κόσμου. Τόνισαν μάλιστα το πέρας των πολλών εθνικοτήτων τον Αμαζόνιο και τις «καταστροφές» που υπέστη.
Μεγάλο μέρος του σοου είχε να κάνει με την μουσική κουλτούρα της Βραζιλιάς, με μεγάλα ονόματα να βγαίνουν στην σκηνή και τα τραγουδάνε. Κάπου ανάμεσα στα μουσικά αστέρια, έκλεψε την παράσταση το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούνχεν, διασχίζοντας το γήπεδο κάνοντας πασαρέλα.
Οι διοργανωτές έδωσαν ένα κοινωνικό και περιβαλλοντικό μήνυμα, καθώς μέσα από βίντεο τόνισε το μεγάλο πρόβλημα με την καταστροφή του Αμαζονίου, αλλά και όλου του πλανήτη.
Η είσοδος των χωρών έγινε πολύ νωρίς, καθώς οι διοργανωτές ήθελαν και οι ίδιοι αθλητές να συνδράμουν στην συνέχεια της τελετής. Η Ελλάδα με τη Σοφία Μπεκατώρου μπήκε πρώτη στο γήπεδο του «Μαρακανά», με τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθούν. Σε κάθε αθλητή και αθλήτρια δινόταν ένας σπόρος όπου τον τοποθετούσε σε συγκεκριμένους σωλήνες μέσα στο γήπεδο, όπου στη συνέχεια μέσα από αυτούς τους σωλήνες δημιουργήθηκαν οι ολυμπιακοί κύκλοι.
το τέλος της τελετής αποδόθηκε το πρώτο βραβείο της Ολυμπιακής Χρυσής Δάφνης στον Κενυάτη Κιπτσόγκε Κέινο για την προσφορά του στην πατρίδα του, αλλά και για τις φιλανθρωπίες του.
Το μυστήριο της τελευταία λαμπαδηδρομομίας λύθηκε. Ο Βαντερλέι Κορντέιρο ντε λίμα ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος, ο οποίος άναβε την βωμό στο γήπεδο του Μαρακανά.

διαβάστε όλα τα αθλητικά νέα στο sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.