Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Της θείας τα καμώματα» 17 Αυγούστου στα Καλάβρυτα

Η θεατρική ομάδα Διακοπτού, θα παρουσιάσει, την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Κα...



Η θεατρική ομάδα Διακοπτού, θα παρουσιάσει, την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Καλαβρύτων, το θεατρικό έργο των Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα, «Της θείας τα καμώματα», στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016». Η παράσταση είναι με εισιτήριο 5,00 ευρώ.
Η παράσταση τα έχει όλα, πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο. Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώνουν το κοινό που το παρακολουθεί.
Για την ιστορία, θα αναφέρουμε ότι, το έργο σκηνοθετήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Κλάγκο.
Πρόκειται για μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΡΑΟΥΣ !! (2010)», του γνωστού θεατρικού δίδυμου του Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα. Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων, που προσπαθούν, με χίλιους τρόπους, να εξαπατήσουν το Δημόσιο και να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.
Κώστας Κλάγκος: «Μια ξεκαρδιστική, αλληγορική σατιρική φάρσα για τη “διαστροφή της φυλής μας…”. Με το γέλιο ξεγυμνώνεται η απληστία ενός κόσμου εθισμένου στην κατανάλωση, στη διαφθορά, στις φίρμες και το life style, αλλά και στην απάτη! Το μόνο που δεν σκέφτεται, είναι πως να εργαστεί παραγωγικά. Στις διάφορες σκηνές της κωμωδίας, ξετυλίγεται με μαεστρία, ένα παρατεταμένο φαρσικό παιχνίδι ρυθμού και ανατροπών, εσόδων και εξόδων τύπων αναγνωρίσιμων, με έξυπνες ατάκες, βιτριολικό χιούμορ και σάτιρα ως το μεδούλι.
Αυτό το φαρσικό χαρακτήρα του έργου, προσπάθησε να υπηρετήσει και η σκηνοθεσία, τονίζοντας την ανελέητη σάτιρά του, τους καταιγιστικούς ρυθμούς του και τη ζωντάνια των χαρακτήρων του.
Η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, χωρίς στέγη, χωρίς στήριξη, με μηδενική οικονομική βοήθεια, εξακολουθεί να αντιτάσσει στην άνυδρη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, την αγάπη για το θέατρο, τη δροσιά της δημιουργίας, το μεράκι και το πείσμα των συντελεστών της…».
Σκηνοθετική καθοδήγηση και μουσική επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος
Τα πρόσωπα με τη σειρά εμφάνισης:
Γιώργος Σπανός, Σπυριδούλα Παυλοπούλου– Μακρή, Στέλλα Τσεσμετζόγλου, Σπήλιος Ρουφογάλης, Λίνα Καρρά, Κυριακή Χριστοπούλου, Παναγιώτης Κόσσυφας, Γεώργιος Γεωργόπουλος.
Επιμέλεια σκηνικών: Ανδρέας Ασημακόπουλος – Θεατρική Ομάδα Διακοπτού.
Τεχνική Ομάδα: Βάσω Καραπαναγιώτη, Αλεξάνδρα Ευθυμιοπούλου, Fransois Ανδρέας Καϊάφας, Χριστίνα Μαρή, Χρήστος Κακκαβάς.
Κομμώσεις: Άννα Σιμώνη.
Καθαρισμός ταπήτων: Δημήτρης Λίβας.
Έπιπλα – Ενδύματα: Μαρία Αγγελοπούλου, Ελένη Ευθυμιοπούλου, Χαρά Λαλιώτη, Μάρθα Νεζίρη, Θεατρική Ομάδα Καλαμάτας, Γιώργος Σπανός, Ελένη Φιλιππακοπούλου.
Αφίσα – Πρόγραμμα: Δημήτρης Κόσσυφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.