HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Από 17-23 Αυγούστου η κατασκήνωση για αγόρια στο "Όραμα"

Ο ι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, δηλαδή το Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», θα ανοίξουν τις π...

Οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, δηλαδή το Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», θα ανοίξουν τις πύλες τους από 17-23 Αυγούστου. Η περίοδος αυτή αφορά αγόρια Ε΄ Δημοτικού έως και Α΄ Γυμνασίου.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και στο τηλ 2691021777 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες Γραφείου. Υπεύθυνη για τις αιτήσεις και για σχετικές πληροφορίες η κ. Χρύσα Δημητρίου. Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή διότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Το  Εκκλησιαστικό Κέντρο Νεότητος  «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», βρίσκεται  στα Καλάβρυτα Αχαΐας, κοντά στην Ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Η απόσταση από την Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων είναι περίπου 4 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.