Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Χορευτικά του Σκεπαστού εντυπωσίασαν Λαγκάδια και Διμηνιό (φωτο)

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 ο Χορευτικός Όμιλος του Συλλόγου Σκεπαστού συμμετείχε σε μια εντυπωσιακή διοργάνωση  στα πλαίσια του Πανε...

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 ο Χορευτικός Όμιλος του Συλλόγου Σκεπαστού συμμετείχε σε μια εντυπωσιακή διοργάνωση  στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμύ Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής, στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων. Την εκδήλωση οργάνωσε Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας, σε συνεργασία με το σύνδεσμο των εν Αττική Λαγαδινών και την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Χορευτικός όμιλος παρουσίασε χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα του δεξιοτέχνη στο κλαρίνο Νίκου Φιλιππίδη. Η ομάδα απέσπασε για ακόμη μια φορά το θερμό χειροκρότημα και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του συνδέσμου και των διοργανωτών. Στην παράσταση συμμετείχαν επίσης   τα Λύκεια Ελληνίδων Άργους, Κιάτου, Πύργου και  Τρίπολης.
 Η αποστολή του Χορευτικού Ομίλου συνεχίστηκε και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016  στο Διμηνιό Κορινθίας σε Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Διμηνιού Κορινθίας «Η Νεφέλη», στα πλαίσια ανταλλαγών.  Θερμή Υποδοχή για το Σύλλογο Σκεπαστού επεφύλασσε ο συμπατριώτης μας κ. Στέφανος Μαυρομάτης και η σύζυγός του οι οποίοι διαμένουν εκεί. 

Για το ΔΣ 
Η Γραμματέας 
ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.