Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Αίτημα καθαρισμού κάδων απορριμμάτων

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας, κ. Βασίλη Καρρά με θέμα τον καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Τ....

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας, κ. Βασίλη Καρρά με θέμα τον καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκούρια κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης. Στην επιστολή του επισημαίνει την αναγκαιότητα του καθαρισμού καθώς η δυσοσμία στις γειτονιές είναι έντονη αλλά και επικίνδυνη για τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. 
Η επιστολή Κοντογιάννη έχει ως εξής: 
Κύριε Αντιδήμαρχε, 
Διανύουμε ήδη την καλοκαιρινή περίοδο, και το πρόβλημα της δυσοσμίας από τους κάδους απορριμμάτων διογκώνεται, παρά το τακτικό/ συχνό άδειασμά τους. 
Βασική προϋπόθεση τόσο για την πρόληψη λοιμωδών ασθενειών και την προάσπιση της υγείας των κατοίκων, όσο και για την αποφυγή μόλυνσης του περιβάλλοντος, είναι η καθαριότητα αλλά και η σωστή χρήση των κάδων σκουπιδιών. 
Παρακαλούμε όπως εντάξετε στις προτεραιότητές σας τον καθαρισμό – απολύμανση των κάδων, καθώς η δυσοσμία στις γειτονιές είναι έντονη αλλά και επικίνδυνη για τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. 
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Κοντογιάννης Σοφοκλής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.