HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Μαζιώτες δεν οδηγούσαν... πετούσαν και ανέβηκαν όλοι μαζί στο βάθρο

Δεν οδηγούσαν αλλά... πετούσαν κυριολεκτικά τα δύο πληρώματα από την Κλειτορία με αποτέλεσμα να πετύχουν ένα διπλό θρίαμβο στο 22ο Ηπει...

Δεν οδηγούσαν αλλά... πετούσαν κυριολεκτικά τα δύο πληρώματα από την Κλειτορία με αποτέλεσμα να πετύχουν ένα διπλό θρίαμβο στο 22ο Ηπειρωτικό Mini Rally «Autotest».
Οι πιλότοι Γιώργος Θωμάς με συνοδηγό τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο, και ο Γιώργος Καρούζος με συνοδηγό τον Παναγιώτη Μπράμο οδήγησαν εντυπωσιακά σημειώνοντας εκπληκτικούς χρόνους και κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις αντίσοιχα στην κατηγορία c4 1600!!!!
Ήταν ο 4ος αγώνας του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος που αποτελεί κομμάτι του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ».  Το μήκος των δύο επαναλαμβανόμενων επί 3 φορές ειδικών ήταν 55,29 km, κλασική ΔΩΔΩΝΗ μήκους 11,88 km η νέα ειδική διαδρομή, ΜΑΡΜΑΡΑ μήκους 6,55 km.
Η διοργανώτρια ΕΛ.ΕΤ.Α. στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων προσέφερε έναν αγώνα με πολλές παροχές, κάτι που ικανοποίησε τα πληρώματα που συμμετείχαν. Στο πλευρό της ήταν και ο κόσμος των Ιωαννίνων που έδειξε έντονη παρουσία ήδη από το Σάββατο στην πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία, αλλά και στο βουνό σήμερα Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.