Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "Γιατροί της Αγάπης" πρόσφεραν απλόχερα την βοήθειά τους στους Καλαβρυτινούς

Οι  "Γιατροί της Αγάπης" , μια ομάδα, πέντε, εθελοντών γιατρών του Ε.Σ.Υ., από διαφορετικές ειδικότητες (χειρουργός,οφθαλμίατ...

Οι  "Γιατροί της Αγάπης", μια ομάδα, πέντε, εθελοντών γιατρών του Ε.Σ.Υ., από διαφορετικές ειδικότητες (χειρουργός,οφθαλμίατρος, ΩΡΛ, δερματολόγος και ουρολόγος), από μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και τη στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, εξέτασαν, δωρεάν, χθες 10/7 και προχθές 9/7/16, στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαβρύτων,που πρόθυμα και ευγενικά παραχωρήθηκαν, 300 περίπου, κατοίκους των Καλαβρύτων και των χωριών μας.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ευχαριστεί τους εθελοντές γιατρούς, για τη συγκινητική προσφορά τους, την ΚΕΔΕ, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και τους πολίτες μας, όλων των ηλικιών, που προσήλθαν και εξετάστηκαν, δωρεάν, συμπληρώνοντας: "Με τους εθελοντές Γιατρούς της Αγάπης, συζητήσαμε, να καθιερώσουμε οι δωρεάν εξετάσεις τους, να επαναλαμβάνονται, περιοδικά, κατά διαστήματα και με επιπλέον ειδικότητες. Η διάθεση προσφοράς των γιατρών και η βούληση του Δήμου μας,ταυτίζονται και έτσι σύντομα θα τους έχουμε, ενισχυμένους και με άλλες ειδικότητες, κοντά μας, για να προσφέρουν, δωρεάν, τις εθελοντικές και πολύτιμες υπηρεσίες τους στους κατοίκους μας,συμπληρωματικά και επιπλέον, των μεγάλων υπηρεσιών υγείας που προσφέρει, το Νοσοκομείο μας. Και ασφαλώς, παράλληλα,με τις αντίστοιχες εθελοντικές, πολύτιμες,υπηρεσίες,των πατριωτών μας Καλαβρυτινών Γιατρών."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.