HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Νέος Προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Το νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για ...

Το νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για τον διπλωματούχο προπονητή Νίκο Γιαννόπουλο από τα Καλάβρυτα, που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, ανακοινώνει τη συνεργασία με το διπλωματούχο προπονητή Νίκο Γιαννόπουλο.
Ο Νίκος Γιαννόπουλος, Καλαβρυτινό, δικό μας παιδί, αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα των Καλαβρύτων (άρχισε & ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα Καλάβρυτα). Στην συνέχεια διατέλεσε προπονητής στις Ακαδημίες του Δία Πατρών και στις ομάδες: Λουσικά, Ροϊτικα, Μιντιλόγλι, Αστραπή Ψαροφαΐου και τα τελευταία δύο χρονια στη Δόξα Χαλανδρίτσας.
Ένα ακόμη βήμα προς το στόχο. «Βήμα – βήμα, δεν βλέπουμε πως αλλιώς μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε».
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων
Ο Πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης 
Ο Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας Βασιλόπουλος















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.