HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για την πυρκαγιά στον οικισμό "Λιθαράκια"

H ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για την πυρκαγιά στον οικισμό "Λιθαράκια" της Κοινότητας Σιγουνίου:  Την Πέμπτη  21-07-2016...

H ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για την πυρκαγιά στον οικισμό "Λιθαράκια" της Κοινότητας Σιγουνίου: 
Την Πέμπτη  21-07-2016 και  ώρα 13:51΄ ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον οικισμό "Λιθαράκια" της Κοινότητας Σιγουνίου ,του Δήμου Καλαβρύτων  . 
Από την πυρκαγιά κάηκε αγροτική έκταση αποτελούμενη από ξηρά χόρτα είκοσι (20) στρεμμάτων περίπου, ενώ ζημιές υπέστησαν τουλάχιστον ογδόντα (80) κυψέλες μελισσών και η εγκατάσταση ενός  ιδιωτικού φωτοβολταΐκού πάρκου  εκατό 100 KW από το οποίο κάηκαν καλωδιώσεις μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας κ΄ ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, ενώ από την υψηλή θερμοκρασία υπήρξαν φθορές στα ηλιακά πάνελ.  
Η Υπηρεσία μας επενέβη στο συμβάν με τέσσερα (4) Πυροσβεστικά οχήματα και εννέα (9) άνδρες, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονταν και δύο (2) υδροφόρα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων.
Έπειτα από μισή ώρα μετά την αρχική επέμβασή μας και αφού ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για το προσωπικό μας, απομακρύνθηκαν οι πολίτες με την συνδρομή οχήματος της ΕΛΛ.ΑΣ.  και  η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Σταδιακά αποχώρησαν τα Πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο συμβάν παρέμεινε ένα Πυροσβεστικό όχημα με τρείς άνδρες για φύλαξη της καμένης έκτασης και την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.
Το ανακριτικό τμήμα της  Υπηρεσίας μας  διερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς . 
Ο    Διοικητής
Παναγιώτης Α. Τριαντόπουλος
 Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.