HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ: Εκδηλώσεις Συλλόγου Δρυμοτών Καλαβρύτων

Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας προσκαλούν την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2...

Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, σας προσκαλούν την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 το βράδυ, στο προαύλιο χώρο στης εκκλησίας μας, στο 13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Δρυμοτών, με παραδοσιακή μουσική και λαϊκό πρόγραμμα από D.J. Ελάτε να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί πατριώτες και φίλοι, σε μια εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός του καλοκαιριού και που συσπειρώνει το κοινό μας όραμα και στόχο τον Δρυμό. Η επιτυχία του ανταμώματος στηρίζεται αποκλειστικά στη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη, στη δική σας αγάπη για το όμορφο χωριό μας. Ο Δρυμός είναι πάντα η βάση μας, είναι η ψυχή μας και η πηγή της δύναμης μας. Σας περιμένουμε.!!!!!! 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας, ότι στις 16 Αυγούστου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ . αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί μνhμόσυνο του Μεγάλου Ευεργέτη μας αείμνηστου Θόδωρου Γ. Σπυρόπουλου. Το μνημόσυνο θα τελεσθεί στο Δρυμό , στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Αμβροσίου. Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε την μνήμη του Θόδωρου και να προσευχηθούμε για την αιώνια ανάπαυση της ψυχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.