HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Εκδηλώσεις του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2016, διοργανώνει μεταξύ άλλων τις παρακάτω εκδηλώσεις: 1....

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2016, διοργανώνει μεταξύ άλλων τις παρακάτω εκδηλώσεις:
1.Τη Κυριακή 24/07/2016 την ανάβαση στο "Σέλωμα". Εκεί στο όμορφο γρέκι του Γιώργη και της Γιωργίας, θα μας περιμένουν, γίδα βραστή, τραχανάς, τσίπουρα και μια υπέροχη παρέα απο τα αρώματα του βουνού μας, τσάι, ρίγανη κ.α  Ώρα αναχώρησης από κεντρική πλατεία του χωριού στις 6:00 το πρωί.
2.Τη Κυριακή 14/08/2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα τον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη "Πηλαλίστρα", σε συνέχεια παρόμοιων εκδηλώσεων  του παρελθόντος προκειμένου να αναδειχτεί ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει αυτό το γήπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Αροανίας.
3.Την Τετάρτη 17/08/2016 ώρα 9:00 Περιβαλλοντική Δράση εξωραϊσμού και καθαρισμού / περίπατος στο μονοπάτι που οδηγεί στον Αϊ-Θανάση. Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία του χωριού.
[bgallery][/bgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.