HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων στη Ροδέα ψυχαγώγησε τους μικρούς κατασκηνωτές

Σε ένα ξέφωτο του ελατοδάσους που σύχναζε ο ερυμάνθειος κάπρος του μυθικού Ήρακλή στις παρυφές του Ερύμανθου στην Ροδέα, λειτουργο...

Σε ένα ξέφωτο του ελατοδάσους που σύχναζε ο ερυμάνθειος κάπρος του μυθικού Ήρακλή στις παρυφές του Ερύμανθου στην Ροδέα, λειτουργούν οι κατασκηνώσεις που ουσιαστικά είναι ένα μικρό ορεινό χωριό που μπορεί να συνδυάσει τη παιδική και νεανική ξεγνοιασιά των διακοπών με τη λειτουργική επαφή με τη φύση. Εκεί βρέθηκε την Τετάρτη 27 Ιουλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων όπου ψυχαγώγησε και αποκάλυψε στους μικρούς κατασκηνωτές τα πνευστά μουσικά όργανα!
Στη «Ροδέα» φιλοξενούνται παιδιά όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι λειτουργούν τρεις (3) κατασκηνωτικές περίοδοι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Τους υπόλοιπους μήνες δεχόμαστε ομάδες νέων σε μονοήμερα, διήμερα και πολυήμερα προγράμματα.
Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, μαθαίνουν να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν, να εκφράζονται,
να συμμετέχουν. Το τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου θα βρεί το κάθε παιδί πιο ώριμο, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση για δημιουργία.
Η Ροδέα αξιοποιεί ιδανικά τον ιδιόκτητο φυσικό της χώρο έκτασης 40 στρεμμάτων. Τα παιδιά διαμένουν σε καραμοσκεπή σπίτια συνολικής χωρητικότητας 220 ατόμων. Λειτουργούν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ, τέννις, πισίνα, μικρή φάρμα ζώων, ποδηλατικός στίβος, φυσικά και τεχνικά κιόσκια, παιδαγωγικά εργαστήρια, ιατρείο, κουζίνα, τραπεζαρία. Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων παρέχει προτεραιότητα στην ασφαλή διαβίωση των παιδιών μας. Η κατασκήνωση διαθέτει σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.