HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε πελάγη ευτυχίας Γιώργος και Ελπίδα

Γάμος βγαλμένος από τα παλιά για τα χωριά μας, με συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να μοιράζονται τις ευτυχισμένες στιγμές των νεόνυμ...

Γάμος βγαλμένος από τα παλιά για τα χωριά μας, με συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να μοιράζονται τις ευτυχισμένες στιγμές των νεόνυμφων. Γαμπρός ο Γιώργος Γεωργόπουλος από το Λεχούρι και νύφη η Ελπίδα Παπαπαναγιώτου από τα Τριπόταμα. Το γλέντι κυριολεκτικά κράτησε μέρες με τις σούβλες να παίρνουν φωτιά, ο χορός και το τραγούδι ασταμάτητο ενώ δεν έλειψαν και οι... μπαλωθιές. Την ευτυχία του ζευγαριού ολοκλήρωσε και η βάφτιση του μικρού τους γιου, Σπύρου που να σημειώσουμε οτι είναι το πρώτο παιδί που γεννιέται στο Λεχούρι μετα από πολλά χρόνια.
Ο Πρόεδρος του του συλλόγου Λεχουριτών - Κερασοβινών, Κώστας Αρβανίτης και το Δ.Σ., εύχονται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτο, κάθε ευτυχία. Στο δε μικρό Σπύρο υγεία, ευτυχία και κάθε καλό στην ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.