HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων σε Πάτρα, Πύργο, Τρίπολη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η π...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρά στις τοποθετήσεις και ήδη τα δυναμικότερα "πόστα" στα νοσοκομεία της Δυτ. Ελλάδος έχουν κλείσει.Να υπενθυμίσουμε οτι πριν λίγε ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαβρυτων τοποθετήθηκε η Ιωάννα Σφυρή (διαβάστε εδώ)
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου: 
ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ
Θεόδωρος Σερεμέτης: Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του KATE Πατρών, διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Πατρών, από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας. Είναι μέλος τετραμελούς ομάδας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με αντικείμενο την αξιολόγηση των νοσοκομείων της αρμοδιότητας της. Έχει εργαστεί στο Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδα και ως προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής και Οργάνωσης του Π.Π.Γ.Ν.Π..
ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»
Βασιλική Γεωργιοπούλου: Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει Master in Public Health από το Emory University, Atlanta της Georgia και Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική επίσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει εργαστεί ως επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής, (Ερευνητικός Τομέας) στο Emory Clinical Cardiovascular Research Institute στην Atlanta της Georgia και ως Μεταπτυχιακός Επιστημονικός Συνεργάτης, στο  Πρόγραμμα Καρδιακής Ανεπάρκειας του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου. 
ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ
Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οδοντίατρος (ελεύθερος επαγγελματίας) και σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Λογοθεραπείας. Παρέχει επίσης εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά που στηρίζει και φιλοξενεί το «Χαμόγελο του παιδιού».
Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
Πέτρος Τομαράς: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό (Μ.Β.Α.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Roosevelt University του Σικάγο των ΗΠΑ. Έχει επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα στη «Διερεύνηση  της Ηθικής Συμπεριφοράς των Καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταδιδακτορική έρευνα στο Prime Marketing από το Florida International University, Marketing Department, του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Έχει διατελέσει καθηγητής Μάρκετινγκ  στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Αθήνας, καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διοικητής της 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης, μετά από αρκετό καιρό καλύπτεται και η θέση Διοικητή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Τοποθετείται η  Βασιλική Γεωργιοπούλου.  Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει Master in Public Health από το Emory University, Atlanta της Georgia και Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική, επίσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Εχει εργαστεί ως επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής, (Ερευνητικός Τομέας) στο Emory Clinical Cardiovascular Research Institute στην Atlanta της Georgia και ως Μεταπτυχιακός Επιστημονικός Συνεργάτης, στο Πρόγραμμα Καρδιακής Ανεπάρκειας του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου.
Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΠΝΠ διοικητής είναι από τον περασμένο Απρίλιο ο καθηγητής  Θόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος πρωταρχικό στόχο έχει  αλλαγές που αφορούν μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και ειδικά ορισμένων κλινικών, αλλά τις παρεμβάσεις που χρειάζεται το κτίριο.
Εξάλλου, ο  Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, αναλαμβάνει Διοικητής στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανπειτημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»: Κωνσταντίνος Παλαιορούτης
Ε.Α.ΝΠ. «ΜΕΤΑΞΑ»: Γεώργιος Ζαΐμης
ΓΝ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ» & ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ: Μαργαρίτα Μπουραντά
ΓΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ: Σταύρο Κουταλιανός
ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Μαρία Σπινθούρη
ΓΝ-ΚΥ ΚΥΘΗΡΩΝ «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ»: Δημήτρης Μοιρασγέντης
ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ: Ηρακλής Χαρμανίδης
ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»: Ευάγγελος Καρβούνης
ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»: Βασιλική Γεωργιοπούλου
ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Φοίβος Κακαβίτσας
ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ: Αθανάσιος Ματάκος
ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ζήσης Σιέμπης
ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Βασίλειος Αντωνιάδης
ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Λαμπρινή Στεφανίδου
ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αναστάσιος Καρασαββόγλου
ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ: Αχιλλέας Γερόπουλος
ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Μιλτιάδης Παππάς
ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»: Θεόδωρος Ρεβενάκης
ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ανέστης Μυστρίδης
ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ: Νικόλαο Λιατσής
ΓΝ ΑΡΤΑΣ: Βασίλειος Μπαλάσκας
ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ: Θεόδωρος Σερεμέτης
ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ: Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος
ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» - ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»: Δημήτριος Μπούτος
Ψ.Ν.Α. & Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»: Σπυριδούλα Καλαντζή
ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Βησσαρίων Μίχας
Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»: Πέτρος Τομαράς
ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δημητρούλα Καλομοίρη
ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Παντελής Αλεξιάδης
ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ: Γεώργιος Χιωτίδης
ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»: Γεώργιος Φιλιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.