HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου, σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώ...

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου, σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη Τουρκία.
Αυτή την ώρα υπάρχει έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Τουρκία.
Έκτακτη σύσκεψη στο υπ. Προστασίας του Πολίτη
Έκτακτη σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τις εξελίξεις στην Τουρκία πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο υπουργείο.
Ο κ. Τόσκας έχει καλέσει τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και όλους τους επιτελείς με τους οποίους συζητάει το θέμα.
Σύμφωνα με πληρογφορίες, σε αυτή τη φάση γίνεται αποτίμηση της κατάστασης προκειμένου να καθοριστούν και οι ενέργειες της ΕΛΑΣ αν χρειαστεί.
Με δική του πρωτοβούλια, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το βράδυ με τον διοικητή της ΕΥΠ και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.