HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ: "Ουδέν διδάσκει όσον το παράδειγμα και ουδέν υποβάλλει όσον η ευπρέπεια"

Την 28 η Ιουλίου ε. ε. πραγματοποιήθηκαν στον οικισμό Δροβολοβού της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων εργασίες ανάπλασης της πλατείας του...

Την 28η Ιουλίου ε. ε. πραγματοποιήθηκαν στον οικισμό Δροβολοβού της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων εργασίες ανάπλασης της πλατείας του χωριού  και εξωραϊσμός άλλων χώρων, ( μονοπατιού προς τον Ι. Ναό Παναγίας Δροβολοβού και προς οικία Γεωργίου Σωτ. Λάμπου), μερίμνη και επίβλεψη του κ. Παναγιώτη Λιακόπουλου, Αντιδημάρχου Καλαβρύτων και κατά τόπον Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.
Ήταν ακόμα εκεί, ο πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας κ. Σπύρος Λάμπος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, καθώς και μέλη της εθελοντικής μας ομάδας και του Συλλόγου μας, που εργάστηκαν άοκνα για την καλύτερη υλοποίηση των εργασιών και την επίτευξη του επιθυμητού  αποτελέσματος.
Κατά την έναρξη των εργασιών τσιμεντόστρωσης των προαναφερομένων χώρων ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος κ. Λιακόπουλος, ο οποίος ως υπεύθυνος της περιοχής μας δρομολόγησε ένα πλάνο εργασιών και παραχώρησης υλικών από τον Δήμο Καλαβρύτων. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σ αυτά. Ο ίδιος φορώντας ¨στολή εργασίας¨ εργάστηκε, επέβλεπε και κατηύθυνε με ευπρέπεια και σύνεση την εξέλιξη των εργασιών. Εμάς βέβαια δεν μας ξένισε το γεγονός γιατί βλέπουμε εδώ και καιρό στο πρόσωπό του έναν αεικίνητο δραστήριο και σεμνό Αντιδήμαρχο και άνθρωπο, που σε λίγο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει προς το καλό την εικόνα πολλών τοπικών διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.
Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Κ. Λιακόπουλο τιμούν το ρόλο τους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χωριά μας.
Πολλές και θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στον Αντιδήμαρχο κ. Λιακόπουλο που φροντίζει ασταμάτητα και δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας, και με την προσωπική του παρουσία και επίβλεψη. Επικεντρώνουμε λοιπόν.
Ουδέν διδάσκει όσον το παράδειγμα και ουδέν υποβάλλειόσον η ευπρέπεια.
ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.