HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΣΑΤΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ Μ.ΣΠΗΛΑΙΟΥ

γράφει ο Κωνσταντίνος Σατολιάς  Με έντονα ακόμα τα συναισθήματα που ένοιωσα αυτές τις μέρες, θέλω και εγώ να πω δύο λόγια. Καταρχάς ...

γράφει ο Κωνσταντίνος Σατολιάς 
Με έντονα ακόμα τα συναισθήματα που ένοιωσα αυτές τις μέρες, θέλω και εγώ να πω δύο λόγια.
Καταρχάς να ευχαριστήσω την Πρόεδρό μας κυρία Μαριάνθη Χρονοπούλου για την ευκαιρία που με έδωσε να αποτίσω φόρο τιμής στους Πελοποννήσιους Αγωνιστές του 1821 και ειδικά στους πατριώτες μας  Καλαβρυτινούς.  
Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα να λάβω μέρος στην παράσταση, αλλά και κατά την διάρκεια των εβδομάδων που διάβαζα, αλλά και έκανα πρόβα το έργο με του άλλους «Συμπολεμιστές» όπως αστειευόμενοι αποκαλούσαμε ο ένας τον άλλον, οφείλω να ομολογήσω ότι είχα αμφιβολίες αν καταφέρω να σταθώ άξιος των περιστάσεων και να κάνω περήφανους τους πατριώτες Σκοταναίους, αλλά και ειδικά τον πατέρα και τον θείο μου που έχουν βαθύτατο σεβασμό και αγάπη για το χωριό μας.
Όταν λοιπόν το πρωϊ του Σαββάτου έφτασα στο Μέγα Σπήλαιο, κάθε αμφιβολία εξαφανίστηκε από μέσα μου. Αυτή η ανυπέρβλητη ομορφιά, η ιερότητα, αλλά και η απίστευτη ενέργεια που ήταν παρών στο χώρο με έκανε σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά, όπως και θεωρώ ότι  έγιναν. 
Χάρηκα  ιδιαίτερα όταν τελείωσε η παράσταση και είδα ότι η προσπάθεια όλων μας είχε πραγματικά πιάσει τόπο βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ανταμοιβή και για εμένα αλλά και για όλους όσους λάβαμε μέρος πιστεύω.
Μια ακόμη μεγάλη ανταμοιβή ήταν η γνωριμία που έκανα με τόσους πατριώτες Καλαβρυτινούς και μαζί όλοι αγχωθήκαμε, κουραστήκαμε, παλέψαμε και τελικά πιστεύω ότι καταφέραμε να προσφέρουμε ένα θέαμα άξιο της ιστορικής σημασίας του γεγονότος της  Μάχης.
Εδώ, θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Χαρίκλεια Ρόδη για τις πολύτιμες συμβουλές της και την υπομονή της. Στον κύριο Δήμο Βαρβιτσιώτη για την  μεγάλη του βοήθεια στο έργο και την φιλοξενία κατά την παραμονή του στα Καλάβρυτα. Στην κυρία Μαριάνθη Χρονοπούλου για την πρόταση να συμμετάσχω και την βοήθειά της επίσης σε ότι χρειάστηκε. Και τέλος σ΄όλους τους ¨Συμπολεμιστές¨ όπως τους έλεγα κατά την διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας.
Συμπολεμιστές θα ξανασμίξουμε στο επόμενο θεατρικό!!!!
Κωνσταντίνος Ν. Σατολιάς.
ΣΗΜ.  
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΤΟΛΙΑ, ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗΣ (FACEBOOK) “EΔΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΟΚΟVA, TO  ΛΕΝΕ ΚΑΙ  SKOTANI”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.