Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλήψεις στην Ακράτα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (3-7-2016) τα ξημερώματα στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακρατας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανί...

Συνελήφθησαν χθες (3-7-2016) τα ξημερώματα στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακρατας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 34 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διάθεσης και κατοχής ναρκωτικών, της αντίστασης και της παράνομης εισόδου στη Χώρα. 
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς, καθότι ο 26χρονος, πούλησε έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ, στον 34χρονο ομοεθνή του, δυο συσκευασίες ναρκωτικών, μια με κοκαΐνη και μια με κάνναβη, συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων περίπου. 
Από τον έλεγχο των στοιχείων του 26χρονου, ο οποίος κατά τη σύλληψη του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διεμενε παράνομα στη Χώρα. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.