HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απεργίες χωρίς τέλος στα Τρένα - Χωρίς Οδοντωτό για ακόμα δυο μέρες

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, αποφάσισαν τα σωματε...

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  Από την γενική απεργία δεν εξαιρείτε ούτε ο Οδοντωτός που θα παραμείνει σε ακινησία έως και την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016. 
Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης» και «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ», αποφάσισαν από κοινού την συνέχιση των επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ενώ για τα εμπορευματικά τρένα αποφάσισαν να μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συγκεκριμένων σωματείων εργαζομένων, είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.