Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι συμφωνίες που υπεγράφησαν μεταξύ Ελλάδας και Κίνας

Σειρά σημαντικών συμφωνιών σε διάφορους τομείς υπεγράφησαν σήμερα μεταξύ Ελλάδας-Κίνας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπ...

Σειρά σημαντικών συμφωνιών σε διάφορους τομείς υπεγράφησαν σήμερα μεταξύ Ελλάδας-Κίνας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Πεκίνο.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπεγράφησαν οι εξής συμφωνίες:
- Επιτελικό πρόγραμμα για την συνεργασία στον τομέα του τουρισμού για την περίοδο 2016-2018 στο πλαίσιο της Συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
- Συμφωνία συνεργασίας για την επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία μεταξύ του υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Κίνας και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
- Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Κρατικής Διοίκησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Επιστολή πρόθεσης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Μητροπολιτικού Μουσείου της Κίνας για την έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο».
- Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας και της Τράπεζας της Ελλάδας.
- Συμφωνία Συνεργασίας για την προώθηση των επενδύσεων μεταξύ του Φορέα Προώθησης Επενδύσεων Κίνας (China Investment Promotion Agency) και της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).
- Υπόμνημα Κατανόησης μεταξύ της Κινεζικής Κεντρικής Τηλεόρασης (CCTV) και της ΕΡΤ.
- Επιστολή επιβεβαίωσης βούλησης μεταξύ της COSCO και του ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.