HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Σύσκεψη για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους

Σύσκεψη για την πορεία διανομής τροφίμων του 2016 και τη διαμόρφωση δράσεων των «Κοινωνικών Συμπράξεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματο...

Σύσκεψη για την πορεία διανομής τροφίμων του 2016 και τη διαμόρφωση δράσεων των «Κοινωνικών Συμπράξεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου προς τους κοινωνικούς εταίρους.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας: ο Πρωτοσύγκελος Αρτέμιος Αργυρόπουλος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, ο Πρωτοσύγκελος Ιωακείμ Βενιανάκης της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) Θεόδωρος Τουλγαρίδης και εκπρόσωποι Δήμου Πατρέων, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικού Τομέα Δήμου Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ερυμάνθου (Δ.Η.Κ.Ε.Ε.Ρ.) Ιωάννης Μανέττας, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εταίρων για την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. ΤΕΒΑ, καθώς και για την εξέλιξη της διαδικασίας της διακήρυξης των αποκεντρωμένων προμηθειών.
Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη διανομή τροφίμων προς τους Δήμους της Αχαΐας και προς τους υπόλοιπους εταίρους και προχωρεί στην υλοποίηση της δεύτερης διανομής, όποτε και εταίροι θα πρέπει σύντομα να ειδοποιήσουν τους ωφελούμενους άπορους συμπολίτες μας.

Επισημαίνεται ότι παρά τα σοβαρά συντονιστικά προβλήματα από τις κεντρικές προμήθειες του Υπουργείου, κυρίως όσον αφόρα ότι η αποστολή τροφίμων και βασικών ειδών από το Υπουργείο γίνεται αποσπασματικά και  εγείρει παράπονα των ωφελουμένων προς την Περιφέρεια, τους Δήμους και τους εταίρους, η Κοινωνική Σύμπραξη καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο, αλλά ανθρώπινο έργο της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.