Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τραυματισμός συμπολίτη μας - Ολόκληρη περιπέτεια η διακομιδή του

Νέο συμβάν με τραυματισμό συμπολίτη μας συνέβη στα Καλάβρυτα σήμερα το απόγευμα με την διακομιδή του να φαντάζει Οδύσσεια.  Συγκεκριμέ...

Νέο συμβάν με τραυματισμό συμπολίτη μας συνέβη στα Καλάβρυτα σήμερα το απόγευμα με την διακομιδή του να φαντάζει Οδύσσεια. 
Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο πόδι ο συμπατριώτης μας Γ.Τ. Το μοναδικό ασθενοφόρο που έτυχε σήμερα να έχει βάρδια (δεν έχει καθε μέρα λόγω της γνωστής έλλειψης προσωπικού) ήταν στη Πάο για να παραλάβει ασθενή και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Έτσι άλλος τρόπος διακομιδής δεν υπήρχε απο το να κλιθεί Ασθενοφόρο από το Αίγιο και να φτάσει στα Καλάβρυτα μέσω Φτέρης (κλειστός λόγο έργων η Πούντας-Καλαβρύτων).
Για την περίθαλψη του τραυματία βοήθησε το προσωπικό του Νοσοκομείου ακόμα και αυτών που δεν είχαν αυτήν τη ώρα υπηρεσία. Βοήθησε επίσης και η Πυροσβεστική υπηρεσία με τον ξύλινο νάρθηκα που διέθετε. 
Ο Τραυματίας μετά από πάρα πολύ ώρα επιβιβάσθηκε στο Ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Αιγίου.
Ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται οτι καποιοι δεν υπολογίζουν ανθρώπινες ζωές και δεν φροντίζουν να δοθεί επιτέλους λύσει στα προβλήματα των διακομιδών και στις ελλείψεις του Νοσοκομείου. Ευτυχώς που το προσωπικό του Νοσοκομείου άλλα και οι άντρες της Π.Υ. στα Καλάβρυτα δεν λειτουργούν με ωράρια και φροντίζουν τους πάντες, πάντα και παντού.
ρεπορτάζ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.