Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η οικ. Χρ. Ανδριόπουλου ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η χθεσινή πυρκαγιά στον οικισμό "Λιθαράκια" της Κοινότητας Σιγουνίου, παρά την έγκαιρη επέμβαση των αντρών της Π.Υ. Καλαβρύτων...

Η χθεσινή πυρκαγιά στον οικισμό "Λιθαράκια" της Κοινότητας Σιγουνίου, παρά την έγκαιρη επέμβαση των αντρών της Π.Υ. Καλαβρύτων προκάλεσε αρκετές ζημιές τόσο σε μελίσσια τουλάχιστον ογδόντα (80), όσο και σε  ιδιωτικό φωτοβολταΐκού πάρκο  εκατό 100 KW από το οποίο κάηκαν καλωδιώσεις μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας κ΄ ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, ενώ από την υψηλή θερμοκρασία υπήρξαν φθορές στα ηλιακά πάνελ. Οστόσο η άμεση επέμβαση των ανδρών της Π.Υ.Καλαβρύτων αποσόβησε τα χειρότερα και να σημειώσουμε οτι ήταν η τρίτη πυρκαγιά στα μέρη μας μέσα σε τρεις μέρες. 

Ο ιδιοκτήτης του φωτοβολταϊκού πάρκου, Ανδριόπουλος Χρήστος και η σύζυγός του Κατερίνα Μουγκού μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, εκφράζουν δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες τους, τόσο στο διοικητή της Π.Υ. Καλαβρύτων,  Επιπυραγό Παναγιώτη Τριαντόπουλο, όσο και στους άοκνους πυροσβέστες της υπηρεσίας που έδωσαν πραγματικά μάχη μέσα στις φλόγες και αποσόβησαν τα χειρότερα. Ευχαριστεί επίσης και τους άντρες της πολιτικής προστασίας του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.