Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνάντηση Γ. Π.Αστυνομικού Διευθυντή με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Σήμερα, το πρωί, (28 Ιουλίου 2016), ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ συναντήθη...

Σήμερα, το πρωί, (28 Ιουλίου 2016), ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Χωροφυλακής του Νομού Αχαΐας κ. Κωνσταντίνο ΒΟΡΓΙΑ, την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αστυνομίας Πόλεων και Ελληνικής Αστυνομίας «Ό Άγιος Μηνάς» Κα. Ευσταθία (Έφη) ΓΙΑΝΝΙΑ και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας «Ο Άγιος Λεόντιος», κ. ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σε ότι αφορά τις σχέσεις των εν ενεργεία με τους απόστρατους αστυνομικούς.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας δήλωσε ότι: « Στη σημερινή συνάντηση μας με τους απόστρατους συναδέλφους μας, συζητήσαμε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίσαμε για ακόμη μια φορά την ανάγκη διατήρησης μια σταθερής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των εν ενεργεία και αποστράτων αστυνομικών, η εμπειρία των οποίων και η αγάπη τους για το Σώμα είναι αδιαμφισβήτητα πολύτιμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.