HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τιμήθηκε ο Άγιος Υάκυνθος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Σήμερα, 9 Ιουλίου, στο εκκλησάκι του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, γιορτάσαμε τον Προστάτη του, Άγιο Υάκινθο. (Η μνήμη του τιμάτε στ...

Σήμερα, 9 Ιουλίου, στο εκκλησάκι του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, γιορτάσαμε τον Προστάτη του, Άγιο Υάκινθο. (Η μνήμη του τιμάτε στις 3 Ιουλίου)
Είναι ο ορθόδοξος Άγιος της Αγάπης, και το εκκλησάκια του Αγίου είναιμ από τα ελάχιστα σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται καρφωμένο στην πλαγιά του Χελμού στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων που έδωσε το παρών, δήλωσε: "Σήμερα γιορτάσαμε τον Άγιο της Νεότητας, των Ερωτευμένων, της Δημιουργίας, της Αναγέννησης. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ στους εργαζομένους,στους επισκέπτες, στους χιονοδρόμους, και στους χορηγούς του Χιονοδρομικού μας Κέντρου. Στη νέα χιονοδρομική σαιζόν, θα έχουμε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα δώσουν χαρά και ικανοποίηση στους πολλούς, καλούς και πιστούς φίλους του,που το στηρίζουν και γιαυτό τους ευχαριστούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.