Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αφοί Σούκα - Οι Καλαβρυτινοί Μελισσοκόμοι με δημιουργικό πνεύμα

Συνδυάζουν τη Καλαβρυτινή λεβεντιά, τη λατρεία για τη φύση και το πάθος για τη Μελισσοκομεία τα τρία αδέρφια Τάκης, Νίκος και Γιώργος ...



Συνδυάζουν τη Καλαβρυτινή λεβεντιά, τη λατρεία για τη φύση και το πάθος για τη Μελισσοκομεία τα τρία αδέρφια Τάκης, Νίκος και Γιώργος Σούκας από τους Άνω Λουσούς (Σουδενά) και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 
Τα αδέρφια Σούκα παρά τις προκλήσεις έμειναν στον τόπο τους και συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση μελισσοκομίας την "Μελισσοκομία Χελμός", ψάχνουν καινοτόμες ιδέες, οραματίζονται, παράγουν και συμμετέχουν σε κάθε Καλαβρυτινή εκδήλωση.
Διαθέτουν όλα τα είδη μελισσοκομίας, αγνά, φυσικά και κυρίως προϊόντα αγάπης και αρμονικής συμβίωσης με τη φύση.
Η δραστηριότητά τους δεν περιορίζεται μόνον στην παραγωγή αλλά και σε δράσεις που συνδυάζουν την μελισσοκομεία και την υγεία. Πρόσφατα ο Νίκος Σούκας παρουσίασε σε Συνέδριο Ολιστικής Εναλλακτικής Ιατρικής, τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και την σημαντική συμβολή του στην σωματική, ψυχική , νοητική και πνευματική ευεξία του ατόμου.
Σύντομα θα διεξαχθεί αντίστοιχο συνέδριο στα Καλάβρυτα. 
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους και δημιουργικούς.
Τα  αδέρφια Σούκα θα τους βρείτε στο τηλέφωνο 6982292435 και στο mail: melihelmos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.