Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Αξέχαστη βραδιά στην Γιορτή του Τσοπάνη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το κέφι περίσσευε, ο χορός και το τραγούδι αντίκρισαν το ξημέρωμα και όλα ήτα υπέροχα στην γιορτή του τσοπάνη στην όμορφη Κέρτεζη....



Το κέφι περίσσευε, ο χορός και το τραγούδι αντίκρισαν το ξημέρωμα και όλα ήτα υπέροχα στην γιορτή του τσοπάνη στην όμορφη Κέρτεζη. Στο κατάμεστο προαύλιο του σχολείου της Κέρτεζης δεν έπεφτε... καρφίτσα σε μια εξαιρετική διοργάνωση του συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"
Η βραδιά ξεκίνησε μ’ένα μικρό δρώμενο αφιερωμένο στους κτηνοτρόφους-αγωνιστές της υπαίθρου από τους Κωτσιά Χρήστο και Καραστάθη Δημήτρη.Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών “ο Στριφτόμπολας” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας παρουσίασαν ένα χορευτικό αφιέρωμα στη Πελοπόννησο.Αφού η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών κ. Χασαποπούλου απήθυνε ένα χαιρετισμό και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης αυτή,που τείνει να γίνει θεσμός όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά για όλη την  επαρχία Καλαβρύτων.
Στη συνέχεια ο σύλλογος τίμησε το Δήμαρχο Καλαβρύτων που κατάγεται από κτηνοτροφική οικογένεια.Τη πλακέτα παρέδωσε ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Αττικής κ. Βασίλης Γιανακόπουλος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι σύλλογοι: Παγκαλαβρυτινή Ένωση, Σκεπαστού,Κλειτορίας, Ορεινής Ηλίας, Πανγκαλαβρυτινός Πάτρας, Λυκουραίων, Λειβαρτζινών, Φίλων Ίππων Κλειτορίας, Λεχουρίου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι του συλλόγου από Αυστραλία και Αμερική που ταξίδεψαν για να είναι κοντά μας…


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.