Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Από καρδιάς ευχαριστίες της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Από καρδιάς ευχαριστίες της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, σε όλες τις φίλες και τους φίλους που πλημμύρισ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Από καρδιάς ευχαριστίες της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, σε όλες τις φίλες και τους φίλους που πλημμύρισαν το Δημοτικό Στάδιο στη φετινή μας εκδήλωση. Μια εκδήλωση που φτιάχτηκε με   εθελοντισμό και  μεράκι για να υπηρετήσει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην Πόλη μας. Αγκαλιάστηκε από την κοινωνία και πλέον αποτελεί θεσμό. Από καρδιάς ευχαριστίες και σε όσους η σκέψη τους ήταν μαζί μας, αλλά υποχρεώσεις του κράτησαν μακριά από τούτη τη βραδιά των Καλαβρύτων.
Μετά το καλωσόρισμα από το μέλος του Δ.Σ. Ματίνα Τσαβαλά,  το πρόγραμμα  άνοιξε το χορευτικό τμήμα  του Συλλόγου Κέρτεζης « ο Στριφτόμπολας», που αποδέχτηκε την πρόσκλησή  και μας τίμησε με την παρουσία του. Έδωσε το δικό του τόνο και παρουσίασε την εξαίρετη δουλειά των παιδιών και της δραστήριας προέδρου του Συλλόγου κας Γεωργίας Χασαποπούλου. Ένα χορευτικό με παρόν και μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια που γίνεται στην Κέρτεζη. Μια προσπάθεια - σε ένα κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων - που αξίζει τη στήριξη όλων.
Ο Δήμος Καλαβρύτων ήταν εκεί. Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Λαζουράς που στον χαιρετισμό του επιβεβαίωσε την στήριξη της Δημοτικής Αρχής στις δράσεις της Ομάδας, τόνισε τη διάσταση του πολιτισμού και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους αθλητές και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρόντες ακόμη: ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο γιατρός μας κος Κούκιος Κωνσταντίνος, οι αντιδήμαρχοι Χουλιάρας Δημήτριος (για λίγο λόγω ίωσης) και Λιακόπουλος Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας & Άθλησης Θύμιος Τζόβολος (συνδιοργανωτής της εκδήλωσης), ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Νίκος Μαγκαφάς, οι δημοτικοί Σύμβουλοι: Ανδριάνα Πεντζιά – Αναστασοπούλου, Χαρά Γεωργακοπούλου, Στέλλα Πανουτσακοπούλου, Ανδρέας Ζυγούρας, Θύμιος Φλογεράς, Νίκος Σφαραγγούλιας και Λεωνίδας Βασιλόπουλος, καθώς και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Χρύσα Παπαδάτου. Σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο των Καλαβρύτων με τον  πρόεδρο Ηλία Αρμπή και τα μέλη Άγγελο Πετρόπουλο και Φώτη Κουτσογιαννόπουλο.
Τιμητική  η παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κου Δημήτρη Μπαλαφούτη και του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού με τον πρόεδρο Αντώνη Ντόκο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρών και ο ντόπιος πολιτευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κωνσταντίνος Κακαβάς.   
Και ακόμη, η Αστυνομία με τον υποδιοικητή Βασίλη Φελέκη, η Πυροσβεστική με τον διοικητή Παναγιώτη Τριαντόπουλο και το Ε.Κ.Α.Β. Καλαβρύτων. Ο διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου (Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) Νίκος Παπαχριστόπουλος, πρόεδροι Κοινοτήτων, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δήμος Βαρβιτσιώτης,  πρόεδροι Συλλόγων, εκλεχτές παρουσίες από τα Καλάβρυτα και από τα χωριά του Δήμου μας,  και ... και συγνώμη για τυχόν παραλείψεις.
Οι χορηγοί και οι δωροθέτες της Ομάδας “παρόντες” όλη τη χρονιά, παρόντες και σήμερα για να μας εμψυχώνουν και να μας ενθαρρύνουν. Για μια ακόμη φορά τους ευχαριστούμε.
Η παρουσία των εθελοντών συγκινητική. Μεγάλη η συμβολή τους. Πίσω από το παραβάν οι Νίκος και  Βαγγέλης Μπίρμπας. Πανταχού παρών ο Κώστας Βαρβιτσιώτης. Άξιος κάθε επαίνου  ο πρόεδρος του Συλλόγου Δροσάτου Γιώργος Παπαχριστόπουλος .
Και πάνω από όλα, όπως τόνισε  ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης στον χαιρετισμό που απεύθυνε, πάνω από όλα:
“Τα παιδιά με τα πορτοκαλί μπλουζάκια. Τα παιδιά της Ομάδας:
του Ποδοσφαίρου,
του Μπάσκετ,
της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου,
της Ρυθμικής,
και από το Σεπτέμβριο,  
της Ακαδημίας Μπάσκετ,
του Βόλεϊ Γυναικών και του Στίβου”.

Φίλες και φίλοι,
τούτο το εργαστήρι αθλητισμού και πολιτισμού στην Πόλη μας, στο Δήμο Καλαβρύτων, το στηρίζουμε όλοι. Γιατί γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, “είναι κάτι παραπάνω από μια Ομάδα”.
Σας ευχαριστούμε και να είστε όλοι καλά. Ραντεβού και πάλι του χρόνου τον Ιούλιο. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

Τάκης Βαρβιτσιώτης
Πρόεδρος
Νίκος Γ Παπαδάτος
Αντιπρόεδρος
Λεωνίδας Βασιλόπουλος
Γ. Γραμματέας
Θόδωρος Παπαδόπουλος
Ταμίας
Παναγιώτης Λιακόπουλος
Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαίρου
Νίκος Ι Παπαδάτος
Γενικός Αρχηγός Μπάσκετ
Θύμιος Φλογεράς
Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών
Ματίνα Τσαβαλά
Υπεύθυνη Τμημάτων Γυναικών
Παναγιώτης Χαμακιώτης
Έφορος Ποδοσφαίρου






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.