HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Νεκρή βρέθηκε 85χρονη στο λιμάνι του Αιγίου

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί περαστικοί κοντά στην παλιά προβλήτα Αιγίου (φάρος), μιας και μέσα...

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί περαστικοί κοντά στην παλιά προβλήτα Αιγίου (φάρος), μιας και μέσα στη θάλασσα διέκριναν τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, η άτυχη γυναίκα έφερε μαζί της και ένα σημείωμα, στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές. Την προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Αιγίου.
Πρόκειται για την Παρασκευή Μιχαλοπούλου του Ευσταθίου 89 ετών. Τραγική διάσταση στο περιστατικό δίνει το γεγονός πως η ηλικιωμένη σήμερα είχε την ονομαστική της εορτή και μάλιστα είχε κατέβει με συγγενή της στο Αίγιο, ο οποίος την είχε αφήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr.
Η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.
Πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.