HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: "Μαμά πεινάω" τα πρώτα λόγια του 7χρονου που κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η είδηση αναφορικά με την πορεία της υγείας του 7χρονου που πριν από μια περίπου εβδομάδα τραυματίστηκε σο...

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η είδηση αναφορικά με την πορεία της υγείας του 7χρονου που πριν από μια περίπου εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο στην παραλία του Τσιλιβί της Ζακύνθου.
Ο μικρός Θοδωρής από το βράδυ της Πέμπτης, βρίσκεται αποσωληνωμένος ενώ όπως διαπίστωσαν οι θεράποντες ιατροί συνεκτιμώντας την μετεγχειρητική και κλινική εικόνα του τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αφού όπως ισχυρίστηκε ο κ. Ηλιάδης «πάλεψε γενναία και κέρδισε ο ίδιος τη ζωή του». Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη όπως αναφέρει το imerazante.gr μόλις τον «ξύπνησαν» και είχε άμεση επαφή με το περιβάλλον το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «Μαμά πεινάω». Από εδώ και στο εξής θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να μπει σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.