HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 42χρονος Αλγερινός, με κλοπιμαία άνω των 20.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και συνεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημα...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και συνεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής, που είχαν συμβεί σε οικίες στην Πάτρα.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός 42χρονου υπηκόου Αλγερίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι ο 42χρονος διέπραξε τις παρακάτω κλοπές :
•       Στις (30-12-2011) το απόγευμα, εισήλθε, σε οικία 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας  (15.000) ευρώ.
•       Στις (18-4-2012) εισήλθε, παραβιάζοντας παράθυρα, σε δύο οικίες ημεδαπών, ερεύνησε τους χώρους τους και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
•       Στις (26-6-2012) το βράδυ, εισήλθε σε οικία 43χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ καθώς και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.