Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απεσύρθη το άρθρο που απαγόρευε την δόμηση στα εκτός σχεδίου κάτω των 4 στρεμμάτων

Απεσύρθη το άρθρο 50 του νομοσχεδίου σχετικά με τους υδρογονάνθρακες που απαγόρευε τη δόμηση σε οικόπεδα μικρότερα των τεσσάρων στρεμμάτ...

Απεσύρθη το άρθρο 50 του νομοσχεδίου σχετικά με τους υδρογονάνθρακες που απαγόρευε τη δόμηση σε οικόπεδα μικρότερα των τεσσάρων στρεμμάτων, εκτός σχεδίου, που χαρακτηρίζονταν αγροτεμάχια υψηλής παραγωγικότητας που απαγόρευε την δόμηση στα εκτός σχεδίου κάτω των 4 στρεμμάτων, μετά και τις ενστάσεις των ΑΝ.ΕΛ.
«Το κάναμε για να μην θεωρούν οι πολίτες ότι αδικούνται» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τον Γιώργο Λαζαρίδη από τους ΑΝ.ΕΛ. για το επίμαχο άρθρο 50 του σχεδίου νόμου.
Η απόσυρση του άρθρου ικανοποίησε την αντιπολίτευση με τον Κώστα Σκρέκα από τη ΝΔ να σχολιάζει ότι «επιτέλους η κυβέρνηση άκουσε την κοινωνία».
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης κατήγγειλε ότι ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ «περνούν» στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων. Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε έντονα, φωνάζοντας «ντροπή σου» με τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος να καταθέτει το σχετικό τεχνικό μνημόνιο που αποδεικνύει -όπως είπε- του λόγου το αληθές.
Στη συζήτηση στην επιτροπή υπήρξε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη συμμετοχή του γιου του υπουργού Περιβάλλοντος σε αντιφασιστική συγκέντρωση. «Είμαι περήφανος για την αντιφασιστική συμπεριφορά του γιου μου» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.