Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθη 34χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (27-7-2016) το βράδυ, στη διασταύρωση Διαμαντή, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρ...

Συνελήφθη, χθες (27-7-2016) το βράδυ, στη διασταύρωση Διαμαντή, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 34χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και σε έρευνα που ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του, μέσα σε τσαντάκι μέσης μια συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (485) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (510) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατέσχεσαν.
Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.