Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παρασκευή 22 Ιουλίου, το μεγάλο γλέντι της Α.Ε.Καλαβρύτων

Έφτασε η ημέρα για την μεγάλη βραδιά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 π...

Έφτασε η ημέρα για την μεγάλη βραδιά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και έχει σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου
Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη γιατί η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν είναι ένας απλός σύλλογος, είναι κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού για τα Καλάβρυτα. 
Στην εκδήλωση θα σας διασκεδάσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της δημοτικής μουσικής με τον Κώστα Αριστόπουλο στο κλαρίνο, τον Λευτέρη Ζέρβα στο βιολί και τους Γιώργο Μπέκιο, Σοφία Βώττα και Δήμητρα Μπέκιου στο τραγούδι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα μεγάλης αξίας. Η κλήρωση θα διενεργηθεί κατά τα πρότυπα της κλήρωσης των λαχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.