Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (23-7-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός σε βάρος...

Συνελήφθη, χθες (23-7-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο τον 20χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και μετέφερε μια σακούλα.
Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας στο έδαφος τη σακούλα που μετέφερε, ενώ συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού, μετά από πεζή καταδίωξη.
Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το έδαφος την σακούλα που είχε απορρίψει ο 20χρονος, στην οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (107,7) γραμμαρίων, πέντε κύβους ζάχαρης εμποτισμένους με τη ναρκωτική ουσία (LSD) και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη στην κατοχή του δράστη, μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (7,5) γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ, τα οποία κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.