Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Έγκλημα με θύμα 20χρονο - Πήγε να τους χωρίσει και τον πυροβόλησαν

Σοκαριστική είναι η κατάληξη της διαμάχης δύο νεαρών (για τα μάτια μιας κοπέλας) στο Σκουροχώρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τ...

Σοκαριστική είναι η κατάληξη της διαμάχης δύο νεαρών (για τα μάτια μιας κοπέλας) στο Σκουροχώρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου, Αντώνη Καρούτα, ο οποίος πυροβολήθηκε με καραμπίνα , και υπέκυψε στα τραύματα του, λίγη ώρα αφότου διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.
Ο άτυχος 20χρονος, μαζί με έναν 23χρονο πήγαν χθες τα μεσάνυχτα στο Σκουροχώρι, όπου συνάντησαν έναν 27χρονο και έναν 34χρονο στην αυλή του σπιτιού του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στις δύο "πλευρές", ενώ το θύμα δεν εμπλεκόταν άμεσα στον καβγά, αλλά είχε βρεθεί εκεί για να στηρίξει φίλο του.
Ο νεαρός, δέχθηκε έναν πυροβολισμό, στο θώρακα, από τον 56χρονο πατέρα ενός εκ των εμπλεκόμενων στην διαμάχη, ο οποίος όταν συνελήφθη από από την Αστυνομία φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στον νεαρό, και πως το μόνο που ήθελε ήταν να τον φοβίσει. 
Ο δράστης μεταφέρθηκε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Πέμπτης, στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.
Έρευνες για την υπόθεση πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.