HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

18 πέναλτι για να προκριθούν οι Γερμανοί

Χρειάστηκαν 18 πέναλτι όμως η Γερμανία τα κατάφερε και νίκησε την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι με τον Χέκτορ να είναι ο λυτρωτής και...

Χρειάστηκαν 18 πέναλτι όμως η Γερμανία τα κατάφερε και νίκησε την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι με τον Χέκτορ να είναι ο λυτρωτής και να στέλνει την χώρα του στα ημιτελικά του Euro, με το σκορ της κανονικής διάρκειας να είναι το 1-1 και στα πέναλτι το τελικό 6-5.
Η Γερμανία αντιμετώπισε την Ιταλία για τον τρίτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην 9η συνάντηση των δύο ομάδων σε τελική διοργάνωση, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να τελειώνει με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι το σκορ έφτασε στο 6-5. Η "μανσαφτ" με πρωταγωνιστές τους Εκτορ και Νόιερ έβαλε τέλος στην "κατάρα" που την ήθελε να μετρά 8 ήττες στις προηγούμενες ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην Ιταλία.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Γερμανία θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισλανδία για την ημιτελική φάση του Euro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ SPORTOTAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.