HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος των επεισοδίων στην "Παναγιά"

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com , νοσηλεύεται ο 17 αλβανικής καταγωγής που ενεπ...

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, νοσηλεύεται ο 17 αλβανικής καταγωγής που ενεπλάκη στο σημερινό άγριο περιστατικό στην θέση "Παναγιά" της Κλειτορίας, ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ένας εκ των δύο νεαρών ελληνικής καταγωγής, κάτοικος χωριού του δημοτικού διαμερίσματος της Κλειτορίας, 17 ετών.  
Όπως έγραψε πρώτο το kalavrytanews.com, τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 2πμ, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Ο ένας εκ των Ελλήνων (20 ετών), σύμφωνα με μαρτυρίες, χτυπήθηκε και βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο έτερος νεαρός προσπάθησε να μπει στη μέση και χτυπήθηκε πολύ σοβαρά στο μάτι. Εκείνη την στιγμή, ο χτυπημένος νεαρός που βρισκόταν στο έδαφος κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στους δυο νεαρούς αλβανούς, τον έναν στην κοιλιά και τον άλλον στο θώρακα, κοντά στην καρδιά. Οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και ο ένας σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Τις ανακρίσεις διενεργεί το Α.Τ. Κλειτορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.