Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσία Προέδρου της Δημοκρατίας η εκδήλωση για τα 130 χρόνια της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, γιορτάζει η «Π» τα 130 χρόνια από την ίδρυση της εφημερίδας: 10 Ιουλίου 1886,...

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, γιορτάζει η «Π» τα 130 χρόνια από την ίδρυση της εφημερίδας: 10 Ιουλίου 1886, 10 Ιουλίου 2016. Η διαδρομή αποτελεί ρεκόρ. Η «Π» κρατά τα σκήπτρα της αρχαιότερης εν ζωή καθημερινής εφημερίδας της χώρας.
Η γιορτή γίνεται στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου, παράλληλα με μια σημαντική φιλοτελική έκθεση (διαβάστε δίπλα).
Η προσέλευση, κατά το πρωτόκολλο που ακολουθείται στις εκδηλώσεις όπου παρίσταται ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 6 μ.μ., το αργότερο.
Θα είναι ακόμα μαζί μας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, οι πρώην υπουργοί Ν. Δένδιας και Ευρ. Στυλιανίδης. Και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα βίντεο-παραγωγή των ανθρώπων της «Π» και ειδικών συνεργατών. Το βίντεο «παρακολουθεί» την παράλληλη διαδρομή εφημερίδας και εξελικτικής πορείας του εθνικού χώρου και της τοπικής κοινωνίας.
Θα απευθύνει έναν απολογιστικό χαιρετισμό ο εκδότης της «Π» και του pelop.gr Θεόδωρος Λουλούδης.
Ιδιαίτερο κλίμα θα δώσουν στην εκδήλωση ένα μουσικό και ένα χορευτικό σχόλιο για τον ρόλο της εφημερίδας και του Τύπου στη ζωή μας, αλλά και μια θεατρική σφήνα που θα συνδυάσει σάτιρα και δημοσιογραφικό λόγο εποχής. Συμπράττουν, καθένας στον τομέα του, η χορογράφος Μαρία Σπυράκη, ο συνθέτης Τζόνι Ανδριόπουλος και η Μυρτώ, ο ηθοποιός Μίλτος Νίκας.
Τη βραδιά κορυφώνουν η καταξιωμένη πατρινή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη και οι συνεργάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.