HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τραγικό συμβάν στο Βουραϊκό θέτει ο Δημ. Κατσικόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννη απέστειλε ο επικεφαλής της  Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων ...

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννη απέστειλε ο επικεφαλής της  Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος με την οποία ζητά να συζητηθεί στο προσεχές Δημοτικό συμβούλιο το θέμα της πτώσης του άτυχου εννιάχρονου ορειβάτη-περιπατητή στη θέση "σιφώνι" του Βουραϊκού
Η επιστολή Κατσικόπουλου έχει ως εξής:
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων
Κε Πρόεδρε, παρακαλούμε οπως στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο εισάγετε προς συζήτηση το θέμα που πρόσφατα πηρε Πανελλαδικές διαστάσεις. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην πτώση του άτυχου εννιάχρονου ορειβάτη-περιπατητή στη θέση "σιφώνι"
της διαδρομής του Οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοπτού -Καλαβρυτων.
Εκφράζουμε τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του και επιθυμούμε να γίνει διεξοδική συζήτηση στο συμβούλιο μας.
Δεν "φιλοδοξούμε" να υποκαταστήσουμε το ρόλο καμιάς αρχής του τόπου μας, αλλά πιστεύουμε οτι το συμβούλιο μας εχει υποχρέωση και ευθύνη να αποκαταστήσει πολλές απο τις ανακρίβειες και υπερβολές που ακουσθηκαν απο αυτόκλητους κριτές τις προηγούμενες ημέρες.
Προς τούτο ζητάμε να κληθούν στο συμβούλιο μας ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κος Αθαν. Παναγόπουλος, ο προεδρος του συλλόγου φιλων Οδοντωτου κος Καραπαναγιωτης Ιωαννης, ο προεδρος του συλλόγου Χιονοδρομίας-Ορειβασίας κος Χαρ. Ερμείδης, ο προεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων κος Κων. Δαφαλιάς, εκπρόσωπος της ΕΡΓΟΣΕ και τέλος οποίον άλλον εσείς κρίνετε αναγκαίο για την πρόοδο της συζήτησης.
Για τη Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων ο επικεφαλής
Δημήτριος Κατσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.