HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις κορυφογραμμές του Ερύμανθου (φωτο)

«Τα ψηλά βουνά βρίσκονται μακριά από κάθε ψευτιά» γράφει ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου και συμπληρώνει: «Το μόνο που σου δίνουν είναι το θρόισ...

«Τα ψηλά βουνά βρίσκονται μακριά από κάθε ψευτιά» γράφει ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου και συμπληρώνει: «Το μόνο που σου δίνουν είναι το θρόισμα των πεύκων και των ελατιών, το τραγούδι του νερού και τη χαρά μιας αλλιώτικης ζωής». Έτσι ακριβώς είναι τα βουνά μας. Μια ομορφιά απαράμιλλη, που μόνον όποιος τα περπατήσει μπορεί να το ζήσει. 
Ο καλός μας φίλος και συμπατριώτης, Χρήστος Παπακανέλλος έχει την τύχη να τα περιδιαβαίνει συχνά και πιο συγκεκριμένα τον Ερύμαθο, με το ειδυλλιακό περιβάλλον, τις πηγές, τις νερομάνες και τις ποταμορεματιές, 
Οι φωτογραφίες είναι μόλις χθεσινές (17/6/16) στην θέση "Μάνη" του Ερύμαθου, εκεί όπως μας λέει ο Χρήστος: "λίγο πριν έρθουν τα κοπάδια από τους κάμπους, ατενίζεις την απέραντη ομορφιά της φύσης" 
φωτο: Χρήστος Παπακανέλλος (17/5/16)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.