HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τον Ιούλιο στην κυκλοφορία το Κόρινθος-Κιάτο και οι Σήραγγες Δερβενίου

Για την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων μίλησε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» κ...

Για την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων μίλησε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και αναφέρθηκε στην παράδοση της Ολυμπίας οδού τονίζοντας οτι το τμήμα μέχρι το Κιάτο (Κόρινθος-Κιάτο) αλλά και οι Σήραγγες στο Δερβένι θα παραδοθεί τον επόμενο μήνα.
Για την ολική παράδοση του αυτοκινητοδρόμου είπε: Για την Ολυμπία οδός (Αθήνα – Κόρινθος – Πάτρα) ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση γιατί είχαμε πολύ πρόσφατα την εκτίμηση του ανεξάρτητου μηχανικού, θα είναι αντίστοιχες οι μειώσεις από τις αποζημιώσεις του κατασκευαστή.
Δηλαδή το Μάρτιο του ’17 θα πηγαίνουμε Πάτρα χωρίς τους κινδύνους του παρελθόντος γιατί είναι ένας δρόμος στον οποίο έχει χυθεί πολύ αίμα. (…)Για την Ολυμπία Οδό έχουμε την παράδοση σε κυκλοφορία της σήραγγας του Δερβενίου τον Ιούλιο και θα έχουμε στις αρχές του χειμώνα την οριστική παράδοση του Κιάτου – Ξυλόκαστρο. Επομένως θα δοθεί ένα μεγάλο τμήμα μέσα στον Ιούλιο μέχρι το Κιάτο …
(…)Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τα έργα που βρήκαμε κολλημένα, σταματημένα και με πολλές δεσμεύσεις και να εντάξουμε νέα έργα τόσο με τα χρήματα που διατίθενται από το ΣΕΣ όσο και να βρούμε χρηματοδότηση από τις αγορές, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανάπτυξης για μεγάλα έργα, ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.