Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Εντυπωσιακή γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Πέμπτη 16...

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου Σκεπαστού την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ένα δίωρο μουσικοχορευτικό ταξίδι με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους και αυτή τη χρονιά, καθώς και τους γονείς  για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν προς το Σύλλογο Σκεπαστού, το δάσκαλο του χορευτικού κ. Χρηστό Γιαννόπουλο για τη συνεργασία, δίνοντας το επόμενο ραντεβού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ιερείς της περιοχής μας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.   

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΗΓΟΥΡΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016,  Εορτή του Αγίου Πνεύματος ο Χορευτικός Όμιλος συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος του Δήμου Επιδαύρου « οι Φίλοι της Παράδοσης», στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων Αγίας Τριάδος Ληγουριού. Με χορούς από  την Ανατολική Ρωμυλία, οι χορευτές του Σκεπαστού, με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις χορευτικές τους δεξιότητες εντυπωσίασαν το κοινό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους πολυπληθείς θεατές. Μετά το τέλος της εκδήλωσης  Σύλλογος και χορευτές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνου Γκάτζιου και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελίας Αισώπου για την εκπληκτική παρουσίαση του Χορευτικού Ομίλου. 

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.