HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Εγκαινιάστηκε το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Patras Open Mall)

Με ανοικτή συναυλία στην Πλατεία Γεωργίου Α’ την Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Π...

Με ανοικτή συναυλία στην Πλατεία Γεωργίου Α’ την Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας (Patras Open Mall). Το συγκρότημα Passepartout  με κέφι, ζωντάνια και εξαιρετική ποιότητα χάρισε μια μαγική βραδιά στους Πατρινούς.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου εγκαινιάστηκε το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Patras Open Mall) της Πάτρας. Στο ΑΚΕ συμμετέχουν 129 εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται εντός του μεγαλύτερου μέρους του κέντρου της πόλης, από Τσαμαδού έως Ζαΐμη και από Αγίου Ανδρέου έως Αλ. Υψηλάντου. Εκτείνονται, δηλαδή, σε όλο το πλάτος του εμπορικού κέντρου της πόλης και προσφέρουν ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.
Στην επίσημη πρώτη παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης και ο Προέδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης. Παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Αγγελόπουλος, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντώνης Χαροκόπος (ο οποίος εγκαινίασε και τις υποδομές πρόσβασης ΑμΕΑ) ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος της Oμοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος Ηλίας Παυλίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ κος Παναγιώτης Σκέντζος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κος Γιώργος Κουτρομάνης, οι Βουλευτές κοι Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσων Φωτήλας και ο πρώην βουλευτής κος Βασίλης Χατζηλάμπρου,.  Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης ο κος Γεράσιμος Φεσσιάν και πλήθος εκπροσώπων φορέων αλλά και συνάδελφοι τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
Στην συζήτηση που οργανώθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο κο Γεώργιο Ρώρο, o πρόεδρος της ΕΣΕΕ κος Κορκίδης ανέλυσε τον ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει η μικρομεσαία επιχείρηση στην οικονομική ανασυγκρότηση μέσω του εκσυγχρονισμού, των συνεργιών αλλά και ενός Δημόσιου συμμάχου και όχι αντιπάλου. Ενδιαφέρουσα και με συγκεκριμένες προτάσεις η παρέμβαση του ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κου Παπαδεράκη για τα σχέδια και τις δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Στόχος του Patras Open Mall είναι να τονωθεί η αγορά της Πάτρας και να  δημιουργηθεί η πεποίθηση  στους καταναλωτές ότι η πόλη στην οποία ζουν και εργάζονται δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από άλλες αγορές μεγαλύτερων πόλεων και από τις αλυσίδες των πολυεθνικών. Σύνθημά μας «Την πόλη μου στηρίζω και κερδίζω»
Οι επιχειρήσεις προβάλλονται στο Διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.patrasopenmall.gr, ενώ υπάρχει σχετική σήμανση στις βιτρίνες των καταστημάτων και στις εισόδους των δρόμων που αντιστοιχούν στο «χάρτη» του δικτύου του Open Mall, στο εμπορικό κέντρο της πόλης. 
Δυνατότητα ενημέρωσης των καταναλωτών δίνεται και μέσα από την πρωτότυπη wifi εφαρμογή  στα κεντρικά σημεία της πόλης απλά με την χρήση ενός smartphone (WiFi πρόσβαση PatrasOpenMall)
Το κέντρο του OpenMall, εκεί όπου υπάρχει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών, είναι το κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, το οποίο, μέσω του προγράμματος, απέκτησε ράμπες για ΑμεΑ, αλλά και ασανσέρ.
Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία του ΑΚΕ Πάτρας είναι η ειδική μέριμνα που λαμβάνεται και για τις ευπαθείς ομάδες, με τη χρήση του κώδικα Breille για παροχή πληροφοριών σε κάθε κατάστημα. 
Σύντομα μέσω της ολοκλήρωσης της κεντρικής πλατφόρμας υποστήριξης των 4 open mall πανελλαδικά θα είναι έτοιμη η εφαρμογή για την χρήση της κάρτας μέλους με πολλά προνόμια για τον καταναλωτή με ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και δώρα όλον τον χρόνο.
Καλούνται οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΚΕ να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου Πλ. Γεωργίου Α 25 . τηλ 2610-273257 , email: eesp@otenet.gr 

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.